Έναρξη όλων των τμημάτων και αγιασμός στις 2 Οκτωβρίου

 



Την επίσημη έναρξη όλων των τμημάτων θα σημάνει ο αγιασμός που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 καθώς πλέον είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η μεγάλη και όμορφη φετινή εκπαιδευτική σεζόν.

Το παιδικό εργαστήρι "ΠαιΖω" επιστρέφει και αναβαθμίζεται με δύο τμήματα, ηλικιακά χωρισμένα, το τμήμα μίνι για την Δευτέρα και το παίδων για την Παρασκευή. Εκπαιδεύτρια παραμένει η κυρία Παπαδοπούλου Αφροδίτη και υπεύθυνη από πλευρά συλλόγου η κυρία Παλάκη Λεμονιά. Τα προγράμματα των δύο τμημάτων θα είναι και πάλι της ΔΗΚΕΠΑΟ και ευχαριστούμε που για δεύτερη χρονιά μας τα προσφέρει ο κύριος Βαρσαμακίδης Δημήτριος.

Το χορευτικό συγκρότημα επιστρέφει και αναβαθμίζεται και αυτό μιας και το τμήμα παίδων ξεκινά και πάλι με περισσότερα παιδάκια και την χοροδιδάσκαλο Ζαφειρακίδου Νατάσσα και την υπεύθυνη Τσιολακίδου Δέσποινα να ξεκινάνε δυναμικά. Παράλληλα έρχεται και το εφηβικό τμήμα να πλαισιώσει το ήδη πετυχημένο παιδικό. 

Τελευταίο ξεκινά και το νεοσύστατο τμήμα ενηλίκων που με χαρά είδαμε την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου να συμμετάσχει σε ένα τμήμα(παρέα) που στόχος είναι να γυμναστούμε, να μάθουμε και γιατί όχι να εμφανιστούμε και σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Με χοροδιδάσκαλο και υπεύθυνο από πλευράς συλλόγου τον Λυμπερίδη Χρήστο το τμήμα θα κάνει την έναρξη του στις 18 Οκρτωβρίου.

Το τμήμα ζούμπα που κλείνει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του ξεκινά κι εκείνο και πάλι την λειτουργία του για όλους τους επόμενους μήνες.